You are not logged in. Please login at www.codechef.com to post your questions!

×

:( internal error occurred in the system

getting this insted of judgement in INTXOR question..... When i m submiting anything else like just print "hello world", then its is showing WA means that it's working....is their anything special in the code????

asked 07 Dec '18, 21:29

root00198's gravatar image

3★root00198
316
accept rate: 0%

Internal error => breakdown of cc judge. Wait for some time. @admin might (?) be fixing that issue. You don't have to do anything for that.

(07 Dec '18, 21:50) aryanc4035★

fflush doesn't work with stdin

(08 Dec '18, 07:53) mgch6★

@mgch removed fflush...still showing the error

(08 Dec '18, 13:46) root001983★

@admin please look into the problem...

(08 Dec '18, 18:28) root001983★

Problem seems correct... Please check if your output format is correct... PS: I forgot to print "1" before each query and hence got this error... Please check your code.. it will have some issue....

(09 Dec '18, 00:11) l_returns5★

@l_returns Problem solved....

(09 Dec '18, 15:15) root001983★

@root00198 Great !!

(09 Dec '18, 22:04) l_returns5★

internal error occured in the system?

(15 Dec '18, 01:14) shah_devarsh2★
showing 5 of 8 show all

I also got this when I by mistake submit the code of MAXEP in INTXOR xD lol

link

answered 10 Dec '18, 19:26

adityaseth1011's gravatar image

3★adityaseth1011
32
accept rate: 0%

edited 10 Dec '18, 19:27

strange XD

(10 Dec '18, 21:02) l_returns5★

Even I am getting the same message : Internal error occured in the system. Why is it showing up? I was trying to submit a solution to intxor problem.

link

answered 15 Dec '18, 11:46

rushil_1234's gravatar image

3★rushil_1234
1
accept rate: 0%

I also face same problem in intxor question. help me.

link

answered 15 Dec '18, 13:32

mihir1737's gravatar image

2★mihir1737
1
accept rate: 0%

i am also facing the same problem.

link

answered 15 Dec '18, 14:55

aditi_goyal1's gravatar image

3★aditi_goyal1
11
accept rate: 0%

edited 15 Dec '18, 14:55

This is because in the output query you are missing "1" or in answer missing "2" at the start.

link

answered 15 Dec '18, 20:11

anujshri101's gravatar image

2★anujshri101
1
accept rate: 0%

Facing same problem!

link

answered 16 Dec '18, 12:11

m_sharma's gravatar image

3★m_sharma
1
accept rate: 0%

toggle preview
Preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported
  • mathemetical formulas in Latex between $ symbol

Question tags:

×516

question asked: 07 Dec '18, 21:29

question was seen: 467 times

last updated: 16 Dec '18, 12:11